Onze diensten

Onze overstijgende dienst is het faciliteren van de processen achter transformeren en verduurzamen. Transformatie overstijgt innovatie. Het inslaan van nog onbekende wegen als organisatie of overheid is uitdagend en beproevend.
De competenties die Co-lumbus daarbij inzet zijn design thinking, sociale marketing en strategische communicatie. De overstijgende dienst is het integraal toepassen van deze competenties, verdiept met inhoudelijke interne of externe kennis.

Design thinking

De toekomst ontwerpen

Kennis, creativiteit en inzichten zitten breed verspreid in de samenleving. De keuzes en wijzen waarop bij design thinking groepen samen worden gebracht is mede bepalend voor de mate van transformatie potentie.

Strategische communicatie

Vertrouwen en beeldvorming

Een doordachte aansturing in boodschap en bekendheid is voorwaarde voor verwachtingsmanagement. Wij brengen ervaring, kennis en netwerk in om een optimaal actieplan te ontwikkelen en beheren.

SDG als inspiratie

In dit integrale begeleidingstraject begeleiden we organisaties bij de implementatie van hun SDG beleid. Hierbij helpen we bij de vertaling naar lokaal beleid en geven hier praktische invulling aan.

Wij helpen jouw organisatie verder.

Neem contact op