Onze diensten

We zetten interactieve workshops in om gemeenten te helpen SDG’s te introduceren in hun gemeente en hun beleid en om hun impact op de SDG’s te vergroten. We maken hierbij onderscheidt tussen het enthousiasmeren van collega-ambtenaren, raadsleden en bewoners.
Wil jij de SDG’s op alle vlakken een structureel onderdeel van het gemeentebeleid maken? Dan is ons SDG Next Level traject iets voor jou.

Gratis workshop:
introductie SDG impact

Interactieve digitale workshop met wethouders en ambtenaren van verschillende gemeenten. In deze introductie workshop helpen we te starten met het vergroten van je SDG impact.

Workshop in de gemeente: SDG impact vergroten

Interactieve digitale workshop met college, ambtenaren of raadsleden van één gemeente. Om de SDG impact te vergroten is het essentieel de doelen zichtbaar te maken. In de workshop richten we ons op het enthousiasmeren van de medewerkers, de raad of de bewoners.
Investering: € 1000 ex btw

Implementatietraject:
SDG Next Level

In dit integrale begeleidingstraject begeleiden we gemeenten bij de implementatie van hun SDG beleid. Hierbij helpen we bij de vertaling naar lokaal beleid en geven hier praktische invulling aan.
Investering: € 7500 ex btw

Wij kunnen wat voor je betekenen.

Wij helpen je de wereldwijde SDG's naar lokale uitvoering te vertalen.

Neem contact op