Onze sectoren

Transformeren en verduurzamen gaan als een storm door de samenleving. Overheid, ondernemers en bedrijven en onderwijs hebben er allen mee te maken.
Deze sectoren spelen ook op elkaar in. Door de triple helix (het samenspel tussen overheid, ondernemers, onderwijs) ontstaan mooie kansen. Om deze kansen te kunnen grijpen moet een nieuwe weg gevonden worden in hoe de toekomst van de partijen in de triple helix eruit komt te zien.

Overheid

Betrokken, verbonden inwoners

Voor gemeenten ligt de nadruk op het ontwikkelen van goede plannen voor hun inwoners. Evenwichtig in de openbare ruimte, op het sociale vlak en in de lokale economie. Met al groot aandachtspunt te midden van deze veranderingen het vertrouwen van de bewoners blijven houden.

Onderwijs

Nieuwsgierige studenten

Scholen willen slimme studenten afleveren, die geïnspireerd zijn actief mee te werken en flexibel inzetbaar zijn. Nieuwsgierig zijn buiten de gebaande paden en die kritisch en positief mee willen denken. Oftewel studenten met 21st century skills.

Ondernemers

Creatief en kansrijk

Ondernemers moeten meer dan alleen meebewegen. Met alles wat er in de wereld speelt moeten zij de juiste strategie vinden die bij hun onderneming en branche past. Voor een groot deel speelt zich dit af met betrokkenheid van medewerkers, klanten en/of mede ondernemers.

Wij helpen jouw organisatie verder.

Neem contact op