versnellen van transitie en maken van duurzame impact

We doen dat door het geven van trainingen en coaching, het meedenken bij strategische keuzes en het ondersteunen van de uitvoering.

Co-lumbus werkt hybride. Deels hebben we onze kennis en competenties vast in huis en waar nodig vullen we dit aan vanuit ons netwerk. We bestaan uit designers, marketeers, communicatoren en strategen. Daarnaast worden we ondersteund door inhouds- en ervaringsdeskundigen.

Wat drijft ons?

Onze motivatie is bij te dragen aan een inclusievere en duurzamere wereld. Te beginnen dichtbij huis. Bij gemeenten, MBO en HBO instellingen en (lokale) ondernemers.

Waarom we dit doen? Omdat we weten wat voor buitengewoons er kan ontstaan als alle belanghebbenden bij transitie betrokken worden.

SDG's als inspiratie

De Sustainable development goals (SDG’s) geven aan abstracte begrippen als transitie en duurzaamheid helderheid door deze in 17 thema’s met bijbehorende doelen te benoemen. Wij zetten de SDG’s in als stip op de horizon en doel om naar toe te werken. Daarvoor vertalen wij de wereldwijde doelen naar lokale uitdagingen.

Wij helpen jouw organisatie verder.

Neem contact op