Interactieve workshops

Met interactieve workshops inspireren we wethouders en ambtenaren om zo tot nieuwe ideeën te komen. We zetten hier werkvormen in om creativiteit los te krijgen voor het vergroten van hun SDG impact.

Interactieve workshops

Wat levert het direct op?

Creativiteit zit in iedereen, maar professionele coaching maakt diepere lagen los. Dat geeft een aftrap aan andersoortige ideeën. Onze interactieve workshops zijn erop gericht om de deelnemers uit hun vaste denkspoor te halen en ze open te laten stellen voor andere of nieuwe ideeën.

De deelnemers worden uitgedaagd om out of the box en grootser te denken over ideeën die eigenlijk net niet haalbaar of realistisch zijn. Het is makkelijker om van een over the top idee een vernieuwend plan te maken dan te beginnen vanuit een -zeker- haalbaar lijkend plan.

Neem contact op

Interactieve workshops

Groepssessies in corona tijd

De huidige corona maatregelen zorgen ervoor dat we allemaal anders werken dan normaal. We werken zoveel mogelijk thuis en houden 1,5 meter afstand. Is het dan wel mogelijk om interactieve workshops te houden? De maatregelen betekenen dat de workshops onder andere omstandigheden plaats vinden.

Al houden wij van de energie die live workshops met zich meebrengen, met de huidige maatregelen werken wij zoveel mogelijk digitaal. Hierbij maken wij gebruik van werkvormen en tools die ervoor zorgen dat de interactiviteit bewaard en de energie hoog blijft.

Neem contact op

Wij helpen jouw organisatie verder.

Neem contact op