Interactieve workshops

Tijdens interactieve workshops zetten we tools in om creativiteit los te krijgen en zo tot open en speelse denkrichtingen te komen.
Hiermee geven we een aftrap aan nieuwe mogelijkheden.

Interactieve workshops

Wat levert het direct op?

Creativiteit zit in iedereen, maar professionele coaching maakt diepere lagen los. Dat geeft een aftrap aan andersoortige ideeën. Onze interactieve workshops zijn erop gericht om de deelnemers uit hun vaste denkspoor te halen en ze open te laten stellen voor andere of nieuwe ideeën.

De deelnemers worden uitgedaagd om out of the box en grootser te denken over ideeën die eigenlijk net niet haalbaar of realistisch zijn. Het is makkelijker om van een over the top idee een vernieuwend plan te maken dan te beginnen vanuit een -zeker- haalbaar lijkend plan.

Meer informatie

Interactieve workshops

Groepssessies in corona tijd

De huidige corona maatregelen zorgen ervoor dat we allemaal anders werken dan normaal. We werken waar he kan thuis en houden 1,5 meter afstand. Is het dan wel mogelijk om interactieve workshops te houden? De maatregelen betekenen dat de workshops onder andere omstandigheden dan anders plaats vinden.

Waar mogelijk worden onderdelen digitaal uitgevoerd, al geven wij wel de voorkeur aan live workshops. Gezamenlijk in dezelfde ruimte aan de slag gaan geeft namelijk een andere energie dan wanneer je individueel achter je laptop bezig bent. Dit betekent dat er met kleinere groepen gewerkt wordt in grotere ruimtes waar iedereen voldoende afstand van elkaar kan bewaren.

Meer informatie

Vraag wat wij kunnen betekenen in onoverzichtelijke tijden

Wij lossen samen spelenderwijs complexe vragen op.
Co-creërend ontwerpen noemen we dat.

Neem contact op